Empowerment Facilitator

CherishRoseFlowrishAchtergrond.png
Cherish Rose
  • Instagram

Mijn naam is Cherish Rose en vanuit mijn behoefte om anderen te helpen en verlichting te brengen, ben ik Flowrish gestart. Met Flowrish wil ik een plek creëren waarin je écht jezelf kan en mag zijn. Dit is de plek waar je de rollen die je dagelijks vervult van je mag afschudden en de volledige aandacht naar jezelf mag richten. Dit is de plek waar je kwetsbaar mag zijn. Kwetsbaarheid tonen geeft kracht. Het zorgt voor verbinding; eerst naar binnen en dan naar buiten. Dit is ook precies wat Flowrish mogelijk maakt… Naar binnen keren om te onderzoeken wat er nog geheeld mag worden. Heling bieden waar nodig, op de manier die goed bij jou aansluit. Want na heling kun je volledig gebruik maken van jouw potentieel en floreren in het leven.

Empowerment Practices

Reiki
Edelsteen Therapie
Chakra Healing
Webshop

Onderneem Actie

Connect

Heb je nog vragen over de werkwijze? Wil je graag persoonlijk contact met de Empowerment Facilitator? Via de Connect button wordt je doorgestuurd naar het persoonlijke profiel. Daarin kan aanvullende informatie staan over haar/zijn werkwijze en kan je zoveel vragen stellen als je wil!

Het profiel van de Facilitator is alleen te zien door in te loggen. Dit om een veilige omgeving voor zowel de Facilitator als jijzelf te bieden.

Advies

Weet je nog niet zo goed wat de volgende stap in je Journey zou kunnen zijn? En wie jou daarbij het beste kan faciliteren? Misschien is een advies gesprek wel wat voor jou. Klik op de button om hier meer over te lezen.

NIEUWSBRIEF

©2020 by KRAKTI.