Empowerment Facilitator

Magda_edited.jpg
Magda Elmorsy
  • Instagram

Mijn naam is Magda Elmorsy. Ik ben holistisch therapeute en energetisch healer. Dit doe ik vanuit een liefdevolle, holistische en spirituele visie met oog en hart voor het lichaam, de geest en de ziel. Ik werk met als doel om jou te ondersteunen bewustzijn te creëren in jouw unieke zelf. Dit doe ik vooral door samen met jou contact te maken met jouw innerlijk kind. Mijn levensdoel binnen Mindyoursouls is precies zoals het al zegt, making people mind there souls! Ik ben er namelijk van overtuigt dat de on-losmakende verbinding tussen mind and soul continue in beweging circuleert. De werking en invloeden van gedachten op ons energetisch systeem is hierin eindeloos. Door dit energetisch bewustzijn te leren kennen, door hier bewust mee bezig te zijn, door nieuwe keuzes te maken en je eigen innerlijke kracht te (her)pakken? Then you are minding your soul en dat is precies mijn missie!

Empowerment Practices

Soul Reading
Energetsiche Massage
Innerlijk Kind Coaching
Innerlijk Kind Workshops

Onderneem Actie

Connect

Heb je nog vragen over de werkwijze? Wil je graag persoonlijk contact met de Empowerment Facilitator? Via de Connect button wordt je doorgestuurd naar het persoonlijke profiel. Daarin kan aanvullende informatie staan over haar/zijn werkwijze en kan je zoveel vragen stellen als je wil!

Het profiel van de Facilitator is alleen te zien door in te loggen. Dit om een veilige omgeving voor zowel de Facilitator als jijzelf te bieden.

Advies

Weet je nog niet zo goed wat de volgende stap in je Journey zou kunnen zijn? En wie jou daarbij het beste kan faciliteren? Misschien is een advies gesprek wel wat voor jou. Klik op de button om hier meer over te lezen.

NIEUWSBRIEF

©2020 by KRAKTI.