missie 

Aloha!

 

Mijn naam is Nancy Tjon-En-Fa, en ik heb KRAKTI in 2019 opgericht.

"Krakti" betekent 'kracht' in het Surinaams, en de missie is heel simpel: het faciliteren van een omgeving waarin jij in contact kan komen met jezelf, je eigen kracht. De slog is dan ook "Facilitating Empowerment"! Het faciliteren doe ik op verschillende manieren, met verschillende tools en op verschillende lagen van je zijn. Zo werk ik op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau door middel van onder ander Yoga, breath work en plantmedicijnen. 

Bij KRAKTI. vindt je daarom tools, services en evenementen die jou op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau faciliteren in jouw self-empowerment.

 over Nancy 

Van jongs af aan heb ik een bijdrage willen leveren aan de wereld. Het begon met de wens om dierenarts te worden, daarna veranderde dat in (kinder-)pscyholoog en waterbouwkundig ingenieur (vanwege de waterschaarste en klimaatverandering). Uiteindelijk heb ik mijn bachelor behaald in Gezondheidswetenschappen en mijn master in Milieu- en Energiemanagement. Vervolgens ging ik aan de slag in het bedrijfsleven. 

Iets klopte echter niet. Bijna alle keuzes omtrent mijn studie en carrière had ik namelijk gemaakt terwijl ik compleet van mezelf verwijderd was. Ik deed wat van mij verwacht werd, maar wist totaal niet wie ik was. Daarnaast had ik ook een innerlijk gevecht tussen "spiritualiteit"en "de echte wereld". Deze dualiteit en verwijdering van mezelf leidde tot een hoogtepunt (of dieptepunt?) in een depressie in 2017. Ik nam mezelf toen voor om mezelf op de eerste plek te zetten.

Hoe meer ik in contact kwam met mezelf, hoe sterker in in mijn missie kon stappen. Zo heb ik in 2019 mijn Yoga Teacher Training in India gedaan en ben ik Yogalessen en Ademhalingsworkshops gaan faciliteren. Tijdens mijn lessen kwam ik erachter wat mijn kracht is: het faciliteren van anderen in hun groei. Mijn kracht ligt in het creëren van een veilige omgeving (zowel fysiek als energetisch) en het aanreiken van de juiste tools om dichter bij jezelf te komen. 

De kracht van mijn manier van werken ligt in het creëren van een veilige ruimte voor de ander, focus op het integratieproces (vertaling van je ervaring naar alle lagen van je leven en wie je bent) en humor.

Heb je vragen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen! 

Lobi / Liefs, 

Nancy 

NIEUWSBRIEF

©2020 by KRAKTI.