• Nancy

Nieuw! Plantmedicijn retraites in Portugal

Dat 2020 het jaar van verandering is, is niemand ontgaan. Ook KRAKTI. heeft veranderingen gezien; waar KRAKTI. aan het begin van het jaar naam was waaronder ik (Nancy) mijn yoga, meditatie en ademhalingsworkshops en lessen op aanbood, veranderde de site al snel in een platform. Een platform vol krachtige Empowerment Facilitators met een culturele achtergrond, die klaar stonden om hun Tribe op te vangen. In het najaar kwam ik erachter dat het me meer energie kostte dan dat het me opleverde, en besloot ik het platform op te heffen.


Banner voor het KRAKTI. platform

Nu is KRAKTI. weer de naam waaronder ik mijn Empowering Practices zal aanbieden. Naast bovengenoemde diensten komt er een hele mooie dienst bij: Retreats in Portugal! In samenwerking met The Lighthouse zal ik verschillende soorten retreats organiseren en (co-)faciliteren.


Zoals je gewend bent van mij zal ik ook tijdens deze retraites aandacht bieden aan alle aspecten van ons mens zijn; fysiek, mentaal, emotioneel en spritueel. In de retreats kan je dan ook een (mix van) de volgende ervaringen verwachten:

  • San Pedro of Huachama

Een plantmedicijn afkomstig van een cactus. De werkende stof is is mescaline.


  • Ayahuasca

Een plantmedicijn bestaand uit twee delen; één deel geëxtraheerd uit een liaan, en één deel van de bladeren van een andere plant.


  • Yoga Therapie

Ik zal gebruik maken van de stijlen vinyasa, Yin en restorative. Daarnaast heb ik ook een cursus in Trauma oriented Yoga gevolgd.

  • Ademhalingstechnieken / Breathwork

Verschillende ademhalingstechnieken hebben verschillende uitwerkingen!

  • Meditatie (geleid)

Door middel van meditatie kun je jezelf beter voorbereiden, maar ervaringen ook beter integreren. Op dit laatste zal ik ook echt letten - dit is mijns inziens het allerbelangrijkst tijdens en na een retreat.

  • Energetische Empowerment

Tijdens deze sessies maak ik gebruik van energetische "healing" technieken zoals Reiki.
Voor een overzicht van de reeds geplande retreats kan je terecht op de site van The Lighthouse. Daarnaast kan je ons ook volgens op Instagram en Facebook.


The Lighthouse vanaf de zijkant gezien!


Ook leuk om te weten; naast de vooraf vastgestelde retraites zullen we ook de mogelijkheid bieden om je eigen retraite samen te stellen, zodat je écht gericht te werk kan gaan! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en kan niet wachten om al mijn enthousiasme, liefde en creativiteit in de retraites te stoppen!P.s. Er komen nog een aantal blogs aan met meer informatie over plantmedicijnen en de retraites. Kan je niet wachten en heb je nu al een vraag? Stuur me dan een berichtje!


NIEUWSBRIEF

Ik stuur maximaal 1 nieuwsbrief per twee maanden. In de nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van nieuw geplande retreats, activiteiten en programma's. 

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • LinkedIn

SOCIAL MEDIA

Ja ik heb ze! Maar de meeste informatie zal ik via de nieuwsbrief delen, gezien ik een liefde-haat relatie met social media heb :).

©2021 by KRAKTI.