Empowerment Facilitator

Pricilla Motman
  • Instagram

MAWUMB

Pricilla Motman is oprichtster van MAWUMB; een belichaming van de vrouwelijke essentie vanuit haar culturele erfgoed. Pricilla blaast haar voorouderlijke tradities en cultuur nieuw leven in, en past technieken toe geïnspireerd door de Afrikaanse en Zuid Amerikaanse volksgenezing welke in Suriname zijn samengekomen.

 

Pricilla komt uit een familie van volksgenezers die door middel van (creoolse) muziek en rituelen door de eeuwen heen genezing hebben gebracht - op geestelijk, emotioneel, fysiek en spiritueel gebied. Met haar manier van werken eert Pricilla meer dan 3.000 jaar oude tradities van haar voorouders met haar eigen levenservaringen. Ze zet hiermee de lijn van volksgenezers voort als holistische baarmoederadviseur, traditionele fertiliteit/buikmasseuse, gecertificeerde herbalist, coach, ervaringsdeskundige, Reiki Master en oprichtster van MAWUMB en Ayida buikmassages.

 

Pricilla's doel is om haar klanten  te ondersteunen, zelf bewust te maken, te inspireren en te begeleiden richting zelfheling met de baarmoeder als uitgangspunt.

Empowerment Practices

Reiki
Womb Healing
Womb Massage

Onderneem Actie

Connect

Heb je nog vragen over de werkwijze? Wil je graag persoonlijk contact met de Empowerment Facilitator? Via de Connect button wordt je doorgestuurd naar het persoonlijke profiel. Daarin kan aanvullende informatie staan over haar/zijn werkwijze en kan je zoveel vragen stellen als je wil!

Het profiel van de Facilitator is alleen te zien door in te loggen. Dit om een veilige omgeving voor zowel de Facilitator als jijzelf te bieden.

Advies

Weet je nog niet zo goed wat de volgende stap in je Journey zou kunnen zijn? En wie jou daarbij het beste kan faciliteren? Misschien is een advies gesprek wel wat voor jou. Klik op de button om hier meer over te lezen.

NIEUWSBRIEF

©2020 by KRAKTI.