FREQUENCY READINGS & GUIDANCE

Bij Energy of Frequency Readings wordt jouw huidige frequentie, vibratie en energie afgelezen en vertaald naar je huidige leven. De readings bieden duidelijkheid en kunnen je verder helpen in jouw empowerment!

RAW FREQUENCY READING

Raw Embodiment

Dit is een intuïtieve reading zonder kaarten, puur met de flow mee helemaal afgestemd op jouw multidimensionale zelf en frequency!

TIJDLIJN READING 2020

Dit is een reading met een wachtlijst

Tijdlijn readingen vragen om veel bewustzijn en high awareness. Uit ervaring weet Damaris dat niet iedereen evenveel aan deze reading heeft. Van belang is dat bij deze reading de juiste alignment en connectie gemaakt wordt.

MEET THE FACILITATOR

DAMARIS HARDY

Damaris Hardy is oprichtster van Raw Embodiment, waar zij alles deelt wat te maken heeft met het integreren van spiritualiteit in het dagelijks leven. Ze biedt powrful readings aan die waardevol zijn voor jouw persoonlijk journey en empowerment

Damaris haar gift is dat zij frequenties, vibraties en energieën kan zien en vertalen. Ze doet dit al vanaf haar 16e (en is nu 32, so do the math...). Ze heeft een uitgesproken stijl en mening als het gaat om het werk dat zij bij Raw Embodiment doet, en ook over het integregeren van spiritualiteit in het dagelijks leven. Damaris staat bekend om haar down to earth en nuchtere aanpak. Het is dus geen wonder dat zij haar blogs altijd afsluit met "stay balanced and stay grounded!".

Dat er harmonie bestaat tussen de 3D en 5D dimensies is een gegeven voor Damaris, en dat is ook haar uitgangspunt in haar online en offline content. Zeker als je dus meer wil weten over het integreren van het 5D en 3D bewustzijn mét een goede dosis humor, dan ben je bij Dammie aan het juiste adres!

  • YouTube
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter
  • Facebook - Grey Circle

NIEUWSBRIEF

©2020 by KRAKTI.