Empowerment Facilitator

profile_picture_Stéphanie_Smolders_squa
Stéphanie Smolders
  • Instagram

Mijn naam is Stéphanie en ik ben een online business- en marketing mentor/coach die gedreven ondernemers helpt bij het starten / opschalen van hun activiteiten met een sterke foundation en gepersonaliseerd marketing plan. Ik ben sinds mijn 18e ondernemer en heb de afgelopen 4 jaar als marketingmanager en strategist gewerkt op het gebied van sociale media. Ik heb ook een social media marketing bureau opgericht met mijn partner (Peter) en samen hebben we +200 ondernemers geholpen met de online aanwezigheid van hun bedrijven. In de loop der jaren heb ik mijn vaardigheden op het gebied van sociale media-marketing, contentcreatie, runnen van een online bedrijf, branding en online marketing verbeterd. Ik merkte steeds meer hoe een copy/paste strategie NIET werkte in de huidige maatschappij. Daarom ben ik me gaan focussen op het begeleiden van ondernemers die een sterkte missie hebben en die naar buiten willen brengen op een unieke en authentieke manier. Ik help je bij het ontdekken van je eigen flow en hoe je een sterke fundering bouwt voor je bedrijf. Ik ben als het ware je biz-bestie in goede en slechte tijden. Daarnaast krijg je toegang tot mijn kennis van marketing en help ik je bij het opzetten van een marketing strategie die ECHT voor JOU werkt. Daarnaast reis ik al 4 jaar de wereld rond en ben ik mega enthousiast over alles wat persoonlijke ontwikkeling betreft.

Empowerment Practices

Authentic Business Coaching
Marketing Strategy Consulting
Human Design Coaching

Onderneem Actie

Connect

Heb je nog vragen over de werkwijze? Wil je graag persoonlijk contact met de Empowerment Facilitator? Via de Connect button wordt je doorgestuurd naar het persoonlijke profiel. Daarin kan aanvullende informatie staan over haar/zijn werkwijze en kan je zoveel vragen stellen als je wil!

Het profiel van de Facilitator is alleen te zien door in te loggen. Dit om een veilige omgeving voor zowel de Facilitator als jijzelf te bieden.

Advies

Weet je nog niet zo goed wat de volgende stap in je Journey zou kunnen zijn? En wie jou daarbij het beste kan faciliteren? Misschien is een advies gesprek wel wat voor jou. Klik op de button om hier meer over te lezen.

NIEUWSBRIEF

©2020 by KRAKTI.